Laatste nieuws!

Featured

Activiteiten

Voor welke leuke activiteiten kunt u bij mij voor terecht?

  • Kinderschmink

  • Glittertattoos

  • Feestelijke Feeën Vlechten (op aanvraag)

  • Gemclusters ofwel Bling (op aanvraag en op maat) 

Uiteraard kunt u deze opties ook combineren. Daarnaast kunt u de Feeënvlechten ook los bestellen (stuur mij dan even een mailtje) en de Gemclusters en Feestelijke Feeën vlechten bij mij kopen tijdens de Feel Good Market of in thema bestellen voor een verjaardagsfeestje. 

Ik ben zelf in bezit van een stand en door mijn setup kunt u rekenen op een lichte en kleurrijke voorziening. U dient het alleen even aan te geven bij uw reservering als u de stand erbij wenst. 

Bij enjoy Facepaint kunt u terecht voor verschillende activiteiten als kinderschmink, glittertattoos en dergelijke. Ook voor uw evenment en braderie.

Mocht er geen ruimte zijn voor deze stand dan is er ook de mini opbouw, zeer geschikt voor bijvoorbeeld in de woonkamer. U zorgt dan zelf voor een stevige tafel en een stoel of kruk. 

Bij enjoy Facepaint kunt u terecht voor verschillende activiteiten als kinderschmink, glittertattoos en dergelijke. Ook voor uw evenment en braderie.

Vraag eens naar de mogelijkheden!

Voor grotere events als braderie of vrijmarkt zijn er andere mogelijkheden en daarvoor kunt u het beste even contact met mij opnemen. Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram

 

 

Flea Good Market on the Roof!


juni 9


@


12:0017:00

Op 9 juni is er op veler verzoek weer een FleaGood Market! Voor particulieren en ondernemers. Dit is de enige dit jaar. De markt is zowel buiten als overdekt.

De FleaGood Market is het vintage & tweedehands zusje van de FeelGood Market, waar particulieren en ondernemers hun nog goede tweedehands producten aanbieden die een 2de leven verdienen, met daarbij inspirerende activiteiten, goede (live-) muziek, food, een FeelGood sfeer en relaxen op het terras.

Dit keer uitkijkend over de boomtoppen en de stad, op het dakterras van de P+R Genneper Parken aan de Aalsterweg in Eindhoven, en de verdieping daaronder.  Deze editie organiseren we in samenwerking met gemeente Eindhoven waardoor er naast de markt extra veel gratis activiteiten  zijn voor kinderen.

Dus terwijl ouders uitbuiken op het terras en genieten van de fijne (live) muziek kunnen kinderen gefascineerd raken door een goochelaar/ buikspreker, muziekinstrumenten maken van restmaterialen en/of geschminkt worden. Allemaal gratis.

Een lekker dagje uit voor het hele gezin en een coole locatie om je vrienden te ontmoeten. Voor snuffelaars, schatzoekers en iedereen die van mooie dingen, fijne mensen, lekker eten, creativiteit en gezelligheid houdt.

Waar: P+R Genneper Parken Aalsterweg 316 Eindhoven 
Tijden: 12:00-17:00

Gratis parkeren!
Gratis entree!
Gratis relaxen en genieten:-)

Zelf je spullen verkopen?  Schrijf je hier in!

Prijzen, zie hieronder:

N.B. Omdat er geen kramen op het dak kunnen is er dit keer de mogelijkheid om naast verkoop vanaf een kleedje, ook een tafel te huren of vanuit je kofferbak te verkopen. Ook activiteiten zoals massage, coaching, Tarotkaarten legging, of yoga kunnen zich inschrijven.

Attentie: Deze markt is alleen voor Tweedehands, Upcycle, Activiteiten en Food.

Het is NIET toegankelijk voor de verkoop van nieuwe producten, stuntverkoop en (rest)partijen, tenzij schriftelijk met ons overeengekomen. Dit soort  producten worden ten alle tijden geweigerd, en mits ongezien toch ingeschreven ter plekke verwijderd van de markt.

Prijzen:

Let op: De inrijhoogte is max. 225 cm.

Non-Horeca: 

Alleen voor Tweedehands, Vintage, Upcycle en Activiteiten, zoals Massage, Tarotkaarten legging, Yoga of b.v.  een kapper:

*2,5 x 4 meter Standplaats €15
*5×4 meter Standplaats €25 evt met auto
*Tafel €10,- voor op je Standplaats (alleen in combinatie met een Standplaats)
*Extra meter €7,50 per meter

Prijzen Horeca:

*5×4 meter Standplaats €80,- incl btw
*Tafel €10,- voor op je Standplaats (alleen in combinatie met een Standplaats)
*Extra meter €7,50 per meter


Meedoen? Schrijf je hier in!

Niet zeker of het past? Mail ons! info@feelgoodmarket.nl

P.s. Deze markt is alleen voor Tweedehands en Food.

Het is GEEN braderie en NIET toegankelijk voor de verkoop van nieuwe producten, stuntverkoop en plastic (rest)partijen.

Gratis

P+R Genneper Parken

Aalsterweg

Eindhoven,

Nederland

+ Google Maps

FeelGood Market 26 Mei

FeelGood Market

De volgende FeelGood Market is op 26 mei 2024 op het Ketelhuisplein, Strijp S, Eindhoven.

Tijdens de Feelgood Market kunnen de kinderen zich bij ons laten schminken en wist u dat wij ook te boeken zijn voor uw kinderfeest of bruiloft? Of misschien wel voor uw Ladies Night?

Heeft u interesse? Neem dan eens een kijkje hier


De FeelGood Market is een bruisend evenement vol duurzame, handgemaakte, originele en inspirerende (streek)- producten, lekkere (bio) hapjes, drankjes, workshops en goede live muziek. Een lekker dagje uit voor het hele gezin. Kom ook shoppen, workshops volgen, gezondheidsadviezen krijgen, hapjes proeven, genieten van de live- muziek en relaxen op het terras.

Iedere 3e zondag van de maand (met uitzonderingen), 12:00-18:00 op Strijp-S, Eindhoven – check de agenda!

Een fijne plek voor het hele gezin!

Er is altijd van alles te doen op de Feelgood Market. Zo kun je er bijvoorbeeld lekker rondstruinen langs de kraampjes, workshops doen, demonstraties volgen, gemasseerd worden, creatief bezig zijn, allerlei gezondheid-adviezen krijgen, kom lekkere hapjes proeven, genieten van de goede live- muziek en de dans acts. Verrast worden door het theater, relaxen op het zitzakken terras enzovoort. Het is altijd weer anders, zowel de muziek en de activiteiten als de kramen. En omdat we weten dat als de kinderen blij zijn, hun ouders ook kunnen relaxen, zijn er met name veel activiteiten voor kinderen. 🙂

 

 

Feelgood Market april

De volgende FeelGood Market is op 21 april 2024 op het Ketelhuisplein, Strijp S, Eindhoven.

Iedere 3e zondag van de maand (met uitzonderingen), 12:00-18:00 op Strijp-S Eindhoven.


Een fijne plek voor het hele gezin!

Er is altijd van alles te doen op de Feelgood Market. Zo kun je er bijvoorbeeld lekker rondstruinen langs de kraampjes, workshops doen, demonstraties volgen, gemasseerd worden, creatief bezig zijn, allerlei gezondheid-adviezen krijgen, lekkere hapjes proeven, genieten van de goede live- muziek en de dans acts, verrast worden door het theater, relaxen op het zitzakken terras enzovoort. Het is altijd weer anders, zowel de muziek en de activiteiten als de kramen. En omdat we weten dat als de kinderen blij zijn hun ouders ook kunnen relaxen, zijn er met name veel activiteiten voor kinderen. 🙂

 

De FeelGood Market geeft eigenzinnige designers en creatievelingen de gelegenheid om hun niet alledaagse creaties aan het publiek te tonen. Daarnaast is de markt voor bezoekers een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met uniek ontwerp, exclusieve producten en de maker zelf.

 

Wij zorgen iedere editie voor een nieuw, gevarieerd, exclusief en inspirerend aanbod aan producten.

 

De FeelGood Market is ‘the place to be’ op iedere 3e zondag van de maand voor iedereen die op zoek is naar een goede sfeer, gezelligheid, inspiratie, leuke mensen, unieke, duurzame, mooie spulletjes, biologische delicatessen en streekproducten.

 

Prijs: Gratis entree!

 

Word geïnspireerd en inspireer op de FeelGood Market

KinderFestival Weeffabriek Geldrop

Kinderfestival – Welkom in Neverland – Een feest voor kinderen tot 12 jaar

14 april: 13:00 – 17:00

GRATIS

Heb jij de grote droom om op een podium te staan? Beeldhouwer te worden of een popster?

Doe het tijdens het Kinderfestival “Welkom in Neverland” bij de Weeffabriek. Voor kids t/m 12 jaar oud

Oh ja! Kom jij ook in je mooiste verkleedkleren? Maak dan een foto bij de fotowand en wie weet win jij een leuke prijs!

 

Het programma

12:30-13:30 Theatervoorstelling Pinokkio voor kinderen van 6 – 12 jaar oud.  Aanmelden VOL=VOL.

Er was eens… een stuk hout! Hmm, niet echt een spannend begin van een verhaal? Maar wat als ik je vertelde dat dit stuk hout kon praten? Wat als van dit stuk hout een pop werd gemaakt die op een onvoorstelbaar avontuur gaat… Via het circus tot ín de buik van een haai! Echt waar. En wat als deze pop, die trouwens Pinokkio heet, niets liever wil dan een echte jongen worden?

Ga mee op Pinokkio’s avontuur dwars door Italië, in de eigenzinnige bewerking door Gesneden Koek van het klassieke sprookje uit 1883. Met absurdistische karakters, fantasierijke vertellingen én boordevol humor. Een voorstelling over deugen en opgroeien voor iedereen vanaf 6 jaar.

 

13:00-13:30 Voorleesfeest (4 – 9 jaar)

In de kleine Spoel wordt het boek van Peter Pan worden voorgelezen.
Het verhaal: Wendy en haar broertjes Jantje en Michieltje beginnen aan een magisch avontuur wanneer eter Pan, de held uit hun favoriet verhalen, hen uitnodigt om mee te gaan naar Nooitgedachtland (Neverland). Daar maken ze kennis met de zeemeerminnen, worden ze gevangengenomen door de indianen en gaan ze samen met het dappere elfje Tinkerbel de strijd aan met Kapitein Haak en zijn gemene piraten.
Hoe dat allemaal afloopt? Kom luisteren en beleef de avonturen in Neverland.

 


15:00-16.00 theatervoorstelling Tante Tulp voor kinderen van 4 – 6
 jaar oud
. Aanmelden VOL=VOL

Tante Tulp wil alles zijn!
Ze heeft het druk vandaag in haar bloementuintje, want ze wil álles zijn. Dan wordt er een enorm pakket bezorgd. Wat zou daarin zitten? Nieuwsgierig neemt Tante Tulp een kijkje en… ze duikt meteen in haar fantasierijke wereld vol ideeën. Gelukkig houdt muzikale Buurman Ben haar met beide benen op de grond. Samen ontdekken ze dat je allerlei dingen zelf kunt worden, ja ook rare dingen, en… dat overal muziek in zit.

Leuk voor kinderen van groep 1-2-3. Ze mogen lekker meezingen, klappen en gek doen en maken kennis met verschillende muziekinstrumenten. En Tante Tulp? Die duikt bij alles wat ze in haar tuintje tegenkomt weer een ander verhaal in.

Tip: kom alvast in de stemming en bekijk Tante Tulp op Youtube of via www.tantetulp.nl

Aanmelden theatervoorstellingen

Aanmelden voor de voorstellingen

 

Kunstkwartier

13:30 – 14:30  of  15:30-16:30  Workshop, Ukelele, Slagwerk, Saxonette/Trompet

Workshop Ukelele (leeftijd 4+) ook om 15:30 en 16:30 uur
Deze kleine gitaartjes geven je meteen het gevoel dat je op vakantie naar Hawaii wilt! Heb je altijd al je lievelingsliedje willen leren spelen? De ukelele is hét instrument om snel liedjes te leren spelen. Dus kom kijken en speel mee!

Workshop Slagwerk (leeftijd 2+)

Altijd al eens op een drumstel willen spelen?
Kom ontdekken wat ritme kan zijn!
Samen met onze docent Jimmi maak je kennis met de verschillende kanten van slagwerk, waarna je samen mag spelen met een echt orkest.

Workshop Saxonetten of trompet (leeftijd 7+)
En? Heb jij altijd al op het podium willen staan of heb jij interesse om mee te spelen in een groot orkest? Maak dan nu kennis met de saxonet!
Dit instrument bereidt je voor op instrumenten als de saxofoon of klarinet en de trompet. Dus doe mee en bereid je voor op een optreden op het grote podium vol wonderlijke muziek.

 

Piratenorkest GMC

Tijdens het kinderfestival speelt het Piratenorkest GMC stukken rond het thema Piraten en Neverland.
Kinderen uit de workshops worden gevraagd, mee te spelen met het lied van Piet Piraat.
Ook worden kinderen gevraagd of ze willen dirigeren.
Het GMC zal twee keer optreden.

14:30-15.00 Speel mee in een ècht piratenorkest met je geoefende instrument

16:30-17.00 Speel mee in een ècht piratenorkest met je geoefende instrument

 

De Wiele

Maak een Luchtkasteel!  Vanaf 7 jaar

Ga aan de slag met verschillende materialen en technieken ( tekenen, schilderen, papier maché)

We gaan samen met jullie een vliegend luchtkasteel bouwen voor Neverland. We maken zelf de bouwstenen van karton net als de Brabantse beeldhouwer Rob Voerman. www.robvoerman.com

13:30 – 14:15 Sessie 1

14:30 – 15:15 Sessie 2

15:30 – 16:15 Sessie 3

16:15 – 17:00 Expositie van het gemaakte werkstuk. Iedereen kan komen bewonderen wat er gemaakt is in de creatieve workshops

  • Let op beperkte aantal plekken inschrijven kan bij de ingang van de Wiele of lokaal.

De hele dag kun je ook genieten van:  

  • Silent Studio, altijd al willen weten hoe het is om in een band te spelen? Kies jouw favoriete instrument en leer mee te spelen met een pophit! Voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud.
  • Kindermuziektuin, muzikale ontdekking op het plein www.kindermuziektuin.nl
  • Schminken, laat je omtoveren tot je droomfiguur! Neem alvast een kijkje!
  • Maak een foto bij de fotowand en wie weet win jij een leuke prijs!

 

Dus! Kom jij ook in je mooiste verkleedkleren? Verkleed je je als piraat? Of als een mooi elfje net als Tinkerbel? Of misschien wel als kapitein Haak of als Peter Pan? Je kunt je bijpassend laten schminken!

Maar wij zijn heel benieuwd hoe jullie er uit gaan zien.

 

Ahoy we zien jullie snel!

Feelgood Kerst Markt 17 December

Zoals ieder jaar organiseren we weer een kerstmarkt met alles voor de feestdagen. Met live muziek en activiteiten. Gratis entree
De FeelGood Market is een happening met mooie, veelal handgemaakte en originele producten, unieke cadeaus, kleding, wellness, vintage, food en up- en recyclede lifestyle producten waar een verhaal achter zit, gemaakt en verzameld met zorg voor mens en milieu. Daarbij kun je je hart ophalen aan allerlei uitdagende hapjes uit vele werelddelen, goede muziek, inspiratie en fijne mensen.
Muziek
DJ NickLeBeat
Workshops en entertainment:
• Proeverijen
• Stoel Massage
• Gratis Kinderknutsel plein
• Bouwen met Bamboe
• Springkussen
. Gitaar les
• Relaxen. Het terras zorgt voor een sfeervolle hang-out plek om lekker onderuit te zakken met een drankje en een hapje.
Waar: Torenallee
Strijp S,
5617 AE Eindhoven
Wanneer: 12:00-18:00 uur
Gratis entree

Nieuws 29-8

Enjoy Facepaint helaas niet aanwezig tijdens de Feelgood Market van 17 September.

Omdat wij een ander feestje hebben zijn wij op 17 September niet aanwezig tijdens de Feelgood Market op Strijp-s.

Wij hopen dat de weersomstandigheden in oktober gunstig genoeg zijn voor de Feelgood Market van oktober. In dat geval zullen we al een beetje in de stemming komen voor Halloween!

En kun je dan bij ons al een beetje komen griezelen.

Tot de volgende!

Feelgood Market Oktober

Bijna elke 3e zondag van de maand (vanaf 19 maart) vind je mij op de Feelgood Market op het ketelhuisplein in Eindhoven.

De FeelGood Market is een bruisend evenement vol duurzame, handgemaakte, originele en inspirerende (streek)- producten, lekkere (bio) hapjes, drankjes, workshops en goede live muziek. Een lekker dagje uit voor het hele gezin.

Je kunt er shoppen, workshops volgen, gemasseerd worden, gezondheidsadviezen krijgen, hapjes proeven, genieten van de live- muziek en relaxen op het terras.

En omdat we weten dat als de kinderen blij zijn hun ouders ook kunnen ontspannen, zijn er met name veel activiteiten voor kinderen.

Iedere 3e zondag van de maand (met uitzonderingen), 12:00-18:00 op Strijp-S, Eindhoven.

Deze markt is buiten dus kan door weersomstandigheden worden geannuleerd of verplaatst! i.v.m. de Dutch Design Week opbouw staan we deze keer op de Torenallee.

Kijk daarom ook altijd op de facebookpagina van de Feel Good Market.

Tijdens deze editie van de Feelgood Market gaan we bij Enjoy Facepaint alvast in de stemming komen voor Halloween! En dat zijn echt niet alleen maar enge designs! Nee wij vieren een beetje Fun-O-Ween met designs met Frankie, Fuzzy de Spin, maar misschien ook wel met Lange Reep! Kom jij ook?

Feelgood Market

Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn voor een (kinder) feestje? Kijk dan hier!

Andere Mert Regenboog Festival

informatie van de organisator: “De Andere Mert Regenboog festival wil een podium zijn voor iedereen die zich bezighoudt met duurzaam samenleven, zowel dichtbij als ver weg.”

Iedereen kan bijdragen aan een betere wereld en AMRF wil inspireren, verbinden en draagvlak creëren.

Onderwerpen als: menswaardig bestaan, life style, dierenwelzijn, energietransitie, milieu, duurzaamheid en ontwikkelingssamenwerking staan centraal.

Het geheel wordt omlijst met wereldmuziek en er zijn hapjes en drankjes te koop.

Certificaten

Een klein overzicht van de cursussen die ik heb gevolgd.

Tijdens mijn avontuur als schminker volg ik talloze cursussen waaronder de cursussen van de international Facepainting School en woon ik de Summits bij die door Olga Murasev worden georganiseerd. Daarnaast heb ik in 2020 de cursus gevolgd bij de schminkspecialist in Weert en afgelopen jaar bij Noddies in de 365 dagen jaar cursus.

Er is geen vriendelijkere community als de schmink community, men helpt elkaar in de ontwikkeling.

 

Momenteel ben ik in de afrondende fase van mijn certificering aan “The International Facepainting School” van Olga Murasev.